Tuoteryhmä
Ota meihin yhteyttä

Taizhou Hongchuang Automaatio Equipment Co, Ltd

Osoite: Shamenin sataman kaupunki, Yuhuan County, Taizhou City, Zhejiang Province, Kiina

Yhteystiedot: Amy Hou

Matkapuhelin: +8618906580891

Sähköposti: Houxiaojing0411@126.com

Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö
Sorvityyppi
Nov 27, 2017

Yleinen sorvi

Prosessointiobjekti on leveä, karan nopeus ja syöttösäätöalue ovat suuret, voi käsitellä työkappaleen sisä- ja ulkopinta sekä päätypuoli sekä sisä- ja ulkopuolen kierre. Tällainen sorvi pääasiassa työntekijän käsikäyttö, tuotannon tehokkuus on alhainen, sopii yhden kappaleen, pienen erän tuotanto ja korjaus työpaja.

Turret ja sorvaus sorvi

Torni- tai tornitornin avulla, joka voi olla varustettu monilla veitsillä, työntekijä voi käyttää eri työkaluja erilaisten prosessien suorittamiseksi yhdessä massatuotannossa sopivan työkappaleen puristuskansioon.

Automaattinen sorvi

Tiettyjen prosessien automatisoimiseksi pienen ja keskikokoisen työkappaleen käsittelyn avulla voidaan automaattisesti ylös ja alas, toistaa samaa työkappaleen erää, joka soveltuu suurille määrille, massatuotantoon.

Moniterä puoliautomaattinen sorvi

Yksittäisiä akseleita, moniakselisia, vaaka- ja pystysuoria pisteitä. Yksisuuntainen vaakasuuntainen muotoilu on samanlainen kuin tavallinen sorvi, mutta kaksi sarjaa tornia on asennettu karaan tai ylös tai alas vastaavasti levyn, rengas- ja akselityyppisen työkappaleen käsittelyyn, sen tuotannonopeus on suurempi kuin $ numero kertaa kuin tavallinen sorvi.

Profilointi sorvi

Voiko jäljitellä näyte- tai näyteformaatin kokoa, työkappaleen prosessointisykliä (ks. Profilointikone), joka sopii pienien erien ja tuotantomuotojen monimutkaiseen muotoon, tuottavuus verrattuna tavalliseen sorviin $ numero kertaa suurempi. Useita torneja, moniakselisia, istukka-, pysty- ja muita tyyppejä.

Pystysuora sorvi

Kara on kohtisuorassa vaakasuoraan tasoon nähden ja työkappale on asennettu tasoiselle pyörivälle työpöydälle ja tornia liikutetaan palkilla tai pylväällä. Sopii työkappaleeseen, joka on suurempaa, raskaampaa ja vaikeampaa asentaa tavalliseen sorviin, ja se on jaettu kahteen luokkaan, yhden sarakkeen ja kaksoispilarin.


Pari: Työstökoneet

Seuraava: Sorvitekniikka

 • Newsletter
 • Tuoteryhmä
 • Ota meihin yhteyttä

  Taizhou Hongchuang Automaatio Equipment Co, Ltd

  Osoite: Shamenin sataman kaupunki, Yuhuan County, Taizhou City, Zhejiang Province, Kiina

  Yhteystiedot: Amy Hou

  Matkapuhelin: +8618906580891

  Sähköposti: Houxiaojing0411@126.com

 • QR Code
 • Copyright © Taizhou Hongchuang Automaatio Equipment Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.