Tuoteryhmä
Ota meihin yhteyttä

Taizhou Hongchuang Automaatio Equipment Co, Ltd

Osoite: Shamenin sataman kaupunki, Yuhuan County, Taizhou City, Zhejiang Province, Kiina

Yhteystiedot: Amy Hou

Matkapuhelin: +8618906580891

Sähköposti: Houxiaojing0411@126.com

Tietoa
Etusivu > Tietoa > Sisältö
Mihin suuntaan Kiinan työstökoneet menevät tulevaisuudessa? Purkaa kolme avainsanaa!
May 18, 2018

Maailmankuulujen koneiden valmistajien valmistajana Japani on maailman johtava sekä teknologia- että valmistusteknologiassa. Kiinasta 2025 -strategian toteuttamisen jälkeen Japani on Kiinan tärkeä kauppakumppani, ja se on yhä enemmän sidoksissa toimialaan työstökoneiden käyttöön. On myönnettävä, että Japani on edelläkävijä konetyökalusteknologiassa ja sen kokemus konetekniikkateollisuuden kehityksestä on kiitollisia viittauksia ja tutkimuksia kiinalaisille yrityksille. JIMTOF: n lehdistötilaisuudessa japanilaisen näyttelyn käyttöönotto Japanin työstökoneiden yhdistyksen puheenjohtaja, yukishi, kuvastaa konetekniikan kehitystä tietyssä määrin. Lehdistötilaisuudessa Miura korosti, että toivomme, että asioiden Internet-tuotteet ja -teknologiat japanilaisten työstökoneiden yrityksille. Tämä on esimerkki kolmesta esimerkistä: 1. Perustuu suurta nopeutta, suurta tarkkuutta ja korkeaa toimintaa, ja varustettu verkkokytkentäteknologialla ja älykkäällä tekniikalla; Yhdistä älykäs valmistuslaite automaatioon ja miehittämättömällä tekniikalla tehokkaan tuotannon älykkään valmistuksen aikaansaamiseksi. Yhdistä edellä mainitut kaksi älykkyyttä tehtaan tuotannon optimoimiseksi. Kirjailija uskoo, että tämä kappale kertoi meille kolme konetekniikan kehitystä - asioiden, älykkyyden ja automaatiotuotannon Internetiä. Tällä hetkellä Kiinan työstökoneet ovat edelleen näissä kolmessa näkökulmassa alkuvaiheessa. Siksi seuraavassa vaiheessa kiinalaiset yritykset voivat aloittaa näistä kolmesta näkökulmasta konetyökalujen tutkimuksessa.

Ensimmäinen on Internetin käyttö asioiden teknologiaa. Nykyään Kiinan työstökoneiden teollisuus on juuri tehnyt läpimurron numeerisessa ohjauksessa, mutta tehokkuuden parantamiseksi ja kustannusten pienentämiseksi tarvitsemme Internetin asioiden teknologiaa. i5 älykäs työstökalu shenyangin työstökone on tutkia iot teknologiaa. Kirjailija ajatteli, että Internetin käyttö asioiden teknologia tuo Kiinan työstökonealan mahdollisuutta ohittaa, mutta täytyy kiinnittää huomiota, Internet asioiden teknologia on perustuttava "korkean tarkkuuden, korkean tehokkuuden, korkean suorituskyvyn" huipputehokkaisiin työstökoneisiin. Tavalliset työstökoneet, jopa asioiden teknologian Internetin avulla, ovat edelleen vähäistä merkitystä laadun parantamiseksi.

prosessi-ohjelmisto, kyky kommunikoida ihmisten kanssa, kyky käsitellä navigointi, käsitys ja työympäristön korvaaminen, älykkäät kunnossapitotuotteet ym. älykkäämpi kone, yksinkertaisempi tuotantoprosessi, joka on kaikkien teollisuustuotantoyritysten trendi. Nykyisin konepajateollisuus on tehnyt parempaa työtä tällä alalla, kuten DE maji, kumuma jne. Näillä yrityksillä on syvä tekninen tietotaito ja kaukana älykkäästä valmistuksesta. Maassamme on pyritty tällä alalla, kuten Dalian, viiden akselin vaakasuora yhdistelmä: laser käsittely keskus, CNC leikkauskone, baoji konetyökalu ja huazhong CNC älykäs HSC - 430 nopea poraus ja napauskeskus on varustettu ammattimaisen teknologian ja tuotannon tukiohjelmisto. ZH5480 longmen jyrsintä ja poraus koneistus keskus Wuhan raskas työstökone, VF1290A tarkkuus työstö keskus ningbo tianrui tarkkuus työstökeskus jne., kaikilla on käsitys cha nge leikkausvoima ja mukautuva valvonta toiminto.Tämä ovat sovelluksia älykkään teknologian koneita.Toimintaa Kiinan työkoneiden älykkäässä tietä ei ole tarpeeksi syvä, ja tekninen taso ei riitä, ja on edelleen hyvin suuri kehityspaikka.
 • Newsletter
 • Tuoteryhmä
 • Ota meihin yhteyttä

  Taizhou Hongchuang Automaatio Equipment Co, Ltd

  Osoite: Shamenin sataman kaupunki, Yuhuan County, Taizhou City, Zhejiang Province, Kiina

  Yhteystiedot: Amy Hou

  Matkapuhelin: +8618906580891

  Sähköposti: Houxiaojing0411@126.com

 • QR Code
 • Copyright © Taizhou Hongchuang Automaatio Equipment Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.