Tuoteryhmä
Ota meihin yhteyttä

Taizhou Hongchuang Automaatio Equipment Co, Ltd

Osoite: Shamenin sataman kaupunki, Yuhuan County, Taizhou City, Zhejiang Province, Kiina

Yhteystiedot: Amy Hou

Matkapuhelin: +8618906580891

Sähköposti: Houxiaojing0411@126.com

Tietoa
Etusivu > Tietoa > Sisältö
Mitkä ovat tärkeimmät erot servo paina ja hydraulinen puristin
Jun 22, 2018

Servo paina tunnetaan myös nimellä electronic press, eroaa hydraulisen puristimen seuraavasti:

Aseman tila: tarkka CNC electronic press ohjaa servo moottori tarkkuus pallo ruuvi paine kokoonpanotoiminnassa suoraa painostusta servo moottorin vääntö ja.

Ehdot Hydraulipuristimella ohjaa moottoriöljy pumppu, joka muuttuu suuntaan kääntämään venttiilin ja sitten suorittaa paine-operaation hydraulinen sylinteri. Paine kulkee letku ja venttiili kehon ja on tietty menetys.

Toisen, energiansäästöä ja ympäristönsuojelua: hyväksyy servomoottori, tarkkuus CNC sähköisen paina valmiustilaan, moottori ei käynnisty, ja parhaillaan yhdistettävän nopeus on muuttuja, teho on myös muuttumassa.

Tavallinen Hydraulipuristimella moottori pyörii aina valmiustilassa, joka vaatii sähköä. Se myös pyörii vakionopeudella työn aikana ja tehonkulutus on suurempi.

Verrattuna servomoottori, melu on myös suurempi.

Kolme, tarkka: tarkkuus CNC electronic press, tietyissä rajoissa voidaan asettaa itsevaltainen jakso aivohalvaus nopeus, tarkka siirtymä saapuvat stop, precision, tarkkuus paine lopettaa, jne.

Vaikka tavallinen hydrauliset paina putken ja venttiilin runko ja öljyn sylinteri sylinterin tiiviste vaikutus, on mahdotonta olla korkea tarkkuus ohjaus ja monet toteutuvat avulla erillisistä mekaanisista raja lähellä electronic press valvoa tarkasti, laitteiden hinta on paljon suurempi kuin sähköinen lehdistö- ja valvonta monimutkaisempi.

Toiminnot: precision electronic press on seuraavat ominaisuudet:

Määrittäminen online painolasti laatu: koko prosessin käyrä asennus voima ja siirtymä voidaan näyttää LCD-kosketusnäyttö;

Koko prosessin voi automaattisesti selvittää, onko tuotteen pätevä missään vaiheessa toiminnan, ja poistaa viallisen tuotteen 100 % aikaa siten, että online laadunhallintaa.

B. pakottava voima, Syvyys painamalla, painamalla nopeuden ja tilan aika, jne kaikki voidaan syöttää operaation-paneelin käyttöliittymä ja helppokäyttöisyys.

C mukauttaa, tallentaa ja soittaa 100 ohjelmapakettien painolasti itse: seitsemän ballast liikennemuotoja on erilainen prosessi haluamallaan tavalla.

D. yhteydessä tietokoneen kautta ulkoista porttia, painolasti tiedot tietokoneeseen jäljitettävyyden tuotteen tietojenkäsittelyn ja helpottaa tuotannon laadunvalvontaa ja hallinta;

E koska koneen itse on tarkka stressiä ja siirtymä tehokas valvonta, niin ei tarvitse olla kovettunut rajaa työkalut ja käsittely eri eritelmien tuotteita vain soittaa eri asennukseen, joten voit helposti saavuttaa moni--kielenkäyttö ja joustava joukon.

Hydraulipuristimella:

1. alhainen turvallisuuden ja melun.

Suuri virrankulutus ja saastuminen.

3. tarkka ohjaus ei ole helppoa.

4. Laadunhallinta ei ole helppoa.

5. korkea muotti maksaa.


 • Newsletter
 • Tuoteryhmä
 • Ota meihin yhteyttä

  Taizhou Hongchuang Automaatio Equipment Co, Ltd

  Osoite: Shamenin sataman kaupunki, Yuhuan County, Taizhou City, Zhejiang Province, Kiina

  Yhteystiedot: Amy Hou

  Matkapuhelin: +8618906580891

  Sähköposti: Houxiaojing0411@126.com

 • QR Code
 • Copyright © Taizhou Hongchuang Automaatio Equipment Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.