Tuoteryhmä
Ota meihin yhteyttä

Taizhou Hongchuang Automaatio Equipment Co, Ltd

Osoite: Shamenin sataman kaupunki, Yuhuan County, Taizhou City, Zhejiang Province, Kiina

Yhteystiedot: Amy Hou

Matkapuhelin: +8618906580891

Sähköposti: Houxiaojing0411@126.com

Tietoa
Etusivu > Tietoa > Sisältö
Hydraulinen sorvi on sorvi käyttää hydraulinen veitsi,
May 17, 2018

Hydraulinen sorvi on sorvi käyttää hydraulinen veitsi, joka voi ajaa eri työkalua haltijoille mahdollisuuden matkustaa mukaan määritetyn komennon ja ymmärtää automaattinen koneistusnäyttely.

Yleiskatsaus

Hydraulinen sorvi löytyy kahdesta kuuteen riippumaton veitset, joista jokainen voi ladata useita leikkurit. Terälaipan ajettu ja palauttamalla sylinteri, joka valvoo erityistä vaimennus sylinteri. Täydellinen Pikakelaus eteenpäin ja hidas (tasainen) kytkin. Kaikki työkalurivit on useita käyttötapoja ja useita yhdistelmiä. Kääntämällä toimet voidaan suorittaa työjakson pituus. Työstökone on monenlaisia, eritelmät, keskipitkällä suuria määriä ja on tiettyjä tarkkuusvaatimukset tuotteen asiakkaan käyttöön.

Käsittely tuotteet ja prosessit.

Kaikki black metal, ei-rautametallien ja eri tekniikan. Työstökone on neljänlaisia syöttö-tilassa, eli Baari materiaali tilassa, osa aineellista tila, Manuaalinen syöttö-tilassa ja syöttöön työstökoneiden ohjaus. Kaikki valvonta on toteutettu kautta microcomputer ohjelmointi. Toiminta panel-nappulaa tai avain asetustoiminto avulla voit valita eri ohjelma-toimintatila ja eri käynnissä parametrit. Ohjausjärjestelmän on sairauskertomuksen ja täydellinen hälytystoiminto.

Yksinkertainen prosessi voidaan toteuttaa automaattinen hydraulinen sorvi osissa Sähköinen asiointi, jalostukseen ja ulompi ympyrä ja lähipiiriin, leikkaus, lopettaa kasvot, leikkaus groove, kapeneva, poraus, väljentäminen, napauttamalla ruuvi, jyrsintä, hionta, jne

Kuin automaattinen väline sorvi, lastaus ja säätämisen jälkeen voi suorittaa työn aikana automaattisesti noudattaen ja toistuvasti käsitellä erän työkappaleen sorvi. Sorvi, joka voi suorittaa työn aikana automaattisesti lukuun ottamatta stevedoring osia kutsutaan osittain automaattinen sorvi. Automaattinen sorvi voi vähentää manuaalisen työn intensiteetti, lyhentää ylimääräiset aikaa ja voi valvoa yksi henkilö monet työstökoneiden, tuottavuus on korkea.

Ominaisuudet ja edut

1. vähentää työn intensiteetin ja parantaa työympäristöä.

2 yksi henkilö näkee useita taulukoita, säästää työvoimaa ja aineellisia voimavaroja kaatamalla manuaalisesti työkappaleen värisevä levy ja muut Automaattinen ruokinta mekanismi työn. Automaattinen käsittely, ihmisten tunteita ja muut vaikutukset.

3 korkea käsittelytehoa Nopea clip nopeus.

4 voidaan saavuttaa 24 tuntia keskeytyksettä

5Sopii massatuotantoon työkappaleen.


 • Newsletter
 • Tuoteryhmä
 • Ota meihin yhteyttä

  Taizhou Hongchuang Automaatio Equipment Co, Ltd

  Osoite: Shamenin sataman kaupunki, Yuhuan County, Taizhou City, Zhejiang Province, Kiina

  Yhteystiedot: Amy Hou

  Matkapuhelin: +8618906580891

  Sähköposti: Houxiaojing0411@126.com

 • QR Code
 • Copyright © Taizhou Hongchuang Automaatio Equipment Co, Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.